Nascholing code 95 | Blom verkeersschool, rijopleidingen en rijbewijzen

Nascholing code 95

Elke beroepschauffeur moet 35 uur nascholing volgen in een periode van 5 jaar. BLOM heeft daar de juiste opleidingsmethoden voor ontwikkeld die aansluiten bij de wensen van de klant.
 

Speciaal nascholingsprogramma

Direct aanmelden

Speciaal voor deze nascholing hebben wij een opleidingsprogramma ontwikkeld voor bedrijven.
Aan de hand van dit stappenplan gaan wij samen met u een nascholingsprogramma samenstellen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van uw bedrijf, de gewenste competenties van uw medewerkers, vervaldata van huidige certificaten en uiteraard zo laag mogelijke kosten.
Natuurlijk mag de nascholing ook leuk zijn. Want een cursus die leuk is om te doen levert meer rendement op dan een verplicht en saai “nummer”.

Urenwaarde cursusussen
Elke cursus krijgt een aantal uren in waarde toegekend. Een praktijkdag Het Nieuwe Rijden levert bijvoorbeeld 7 uur op. Een ADR cursus kan bijv. een waarde van 14 uur toegekend krijgen. Hoeveel uren per cursus worden toegekend kunnen wij u precies vertellen of u kunt het raadplegen op onze website.

Meerjarenopleidingsplan 
Voor een groep chauffeurs van één bedrijf kan BLOM een compleet meerjarenopleidingsplan samenstellen. Het voordeel van een meerjarenplan is dat de opleidingen in het kader van de nascholing optimaal worden afgestemd op uw behoefte en dat de kosten voor de komende jaren duidelijk in beeld zijn gebracht.

Als extra service wordt de registratie en administratie van de scholingsuren door ons nagenoeg volledig verzorgd. BLOM heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld waarbij het voor de werkgever mogelijk is om 24 uur per dag een actueel bestand te raadplegen voor wat betreft de nascholingsuren. Aan de hand van deze database ontvangt u of uw chauffeur tijdig een oproep voor een nieuwe cursus zodat certificaten niet verlopen en er tijdig wordt voldaan aan de nascholingsverplichting.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze opleidingsadviseurs en bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel: 076 501 55 35 

Direct inschrijven voor één van onze cursussen?
Ik wil graag:
   Contact
  Inschrijven
Voor / Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Categorie:
Aanvullende keuze:
Opmerkingen:
Direct inschrijven voor één van onze cursussen?

Voorletters:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Man Vrouw
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Straat & huisnummer:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer:
BSN/Sofinummer:
Rijbewijs nummer:
Rijbewijs behaald op:
Eigen bijdrage:
Akkoord met de voorwaarden en de eigen bijdrage van €35,-
Opmerkingen:
Aanmelden
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg