Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1166 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.6
Deskundigheid:
8.9
Prijs / kwaliteit:
8.2
Aantal reviews:
1166
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Dhr./mevr. uit 23-05-2019 Ik heb op een hele prettige manier les gehad. De verschillende instructeurs geven wel op verschillende manieren les, maar dit maakt de lessen juist leuk en erg leerzaam.
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Jeremy Grosjean uit Etten-Leur 15-05-2019 Leuke dag gehad. Tussen de middag lekker gegeten en met goede begeleiding geslaagd voor het BE rijbewijs. Ook fijn dat er genoeg ruimte is om rust te pakken.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Nina de Keizer uit Breda 13-05-2019 Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met mijn rijinstructeur. Hij heeft mij geholpen dingen te zien die mij tegenhouden waardoor ik verder kon komen. Daarbij is de rest van het team altijd hulpzaam en vriendelijk geweest.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bas Kooistra uit Roosendaal 11-05-2019 Alles goed geregeld. Van planning tot aan de verzorging van de lunch. Vriendelijk personeel en altijd bereidwillig om je te woord te staan.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Bus
Kayleigh May uit Breda 06-05-2019 In één keer geslaagd! Bedankt voor de goede lessen van rijinstructeur Chi Kit Wong, heel veel geleerd en nu de weg op!
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Dhr./mevr. uit 02-05-2019
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Martin van Zundert uit Etten-Leur 02-05-2019 Heb mijn 1e praktijkdag gereden met Chantal en mijn 2e praktijkdag gereden met Thea, voor mij top instructrices, heel veel geleerd op een leuke wijze, zelf geef ik al jaren instructies op techniek en weet dat opleiding geven een vak apart is , deze dames geven zoveel rust in de vrachtwagens en weten degelijk waar zij mee bezig zijn en ook de feedback is waardevol. Met andere woorden 2 top dagen gehad met 2 kanjers, mocht ik hier een cijfer aan hangen dan beide een dikke 10, Blom hou deze instructrices in ere zij zijn beide een waardevolle aanvulling in jullie bedrijf. Chantal en Thea nogmaals bedankt voor de fijne leerzame praktijkdagen, groetjes Martin van Zundert.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Dave uit Roosendaal 02-05-2019 Ik heb mijn lessen als zeer kundig, ontspannen en flexibel ervaren. Ondaks de drukte wordt er altijd tijd gemaakt voor een 1 op 1 gesprek voor advies met ook wat dolletjes tussendoor.

Bedankt Bas en Jos! Jullie zijn top!
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Vincent Lauwen uit Sprundel 26-04-2019 Mijn moeder heeft haar rijbewijs gehaald bij Blom en vond het een goede rijschool ondanks dat het wel duurder was dan andere rijscholen
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Peter Voogt uit Breda 26-04-2019 Zeer ontspannen, gezellig en professioneel
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Lex Veenendaal jr uit Klaaswaal 25-04-2019
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Ab Troost uit Pernis 24-04-2019 Spoedcursus gevolgd voor de motor en rijbewijs behaald in 3 dgn! Super tevreden over de mensen en de cursus. 2e dag motorschoenen vergeten en de dame achter de receptie was bereid om terug naar huis te rijden en de schoenen van haar partner te halen zodat ik gewoon mijn cursus kon voortzetten,hoe vriendelijk is dat!! Uiteindelijk goedgekomen door een extra paar laarzen van de instructeur te mogen gebruiken,super! Bedankt voor de goede zorgen en het behalen van mijn rijbewijs!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Jos Luijten uit Achtmaal 19-04-2019 Ben tevreden over de dienstbaarheid vriendelijke instructeurs en goede uitleg .
Zowel praktijk als theorie lessen en je kan ook met andere vragen terecht een luisterend oor Top.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, LZV, ADR, Nascholing code 95
Robbin van Leijsen uit Hoeven 17-04-2019 Zeer goede les gehad
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger, Slipcontrol
Robin uit Breda 15-04-2019 Goede rijschool! Deskundige instructeur Chi Kit.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Minke Compagne uit Oudenbosch 10-04-2019
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Fien Pronk uit Breda 09-04-2019 Ik heb eerst gelest bij een andere leraar binnen Blom, dit was geen match en hierdoor ben ik bij Paul Poppelaars terecht gekomen. Ik stond versteld van zijn geduld en vriendelijkheid. Hij heeft mij door dik en dun geholpen.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Remco. De jong uit Nieuw-vossemeer 09-04-2019 Erg leuke en menselijke manier van lesgeven!!
Na de spoedcursus intake,en na 3 dagen rijden ben ik geslaagd voor mijn motor rijbewijs!! Super blij mee @bedanktbas!!!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Terry Broekhuizen uit Oosterhout 09-04-2019
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Lichte vrachtwagen/camper
Sam De Wit uit Prinsenbeek 08-04-2019 Top, goede instructeur en leuke tijd gehad
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Sandra Kuijl uit Wouw 04-04-2019 Professionele organisatie, alles onder 1 dak, goede voorzieningen zoals een kantine, een aparte binnen ruimte voor de lesklanten voor de motoren, goede les opbouw
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
John van Assen uit G.van Amstelstraat 30 02-04-2019 Ik heb binnen 11 maanden mijn groot rijbewijs gehaald. En heb ervaren dat Blom daar heel goed aan meegewerkt heeft. Goede instructeurs en mooi materiaal om mee te rijden.
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Gert-Jan De Mooij uit Etten-Leur 28-03-2019 Leuke lessen gehad en veel geleerd.
Bedankt Chi Kit!
Gemiddeld 8.7
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Marlon Frogier uit Ridderkerk 22-03-2019 Ik wil graag rijschool Blom bedanken voor de professionele begeleiding naar het rijbewijs C!
Zowel de theorie als praktijk lessen waren erg leerzaam.

Twee mensen in het bijzonder wil ik hiervoor bedanken Gerard en Thea.
Jullie menselijke aanpak heb ik als erg fijn ervaren ga zo door!

Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Kelvin Delgado uit Klundert 21-03-2019 Leuke school en heel goed
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Dhr./mevr. uit 16-03-2019 Goede uitleg en daardoor in één keer geslaagd.

Paul Poppelaars is een hele fijne rij-instructeur!

Administratie en planning is altijd prima geregeld bij Blom.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Eline Foekema uit Breda 14-03-2019 Ik heb Blom een hele fijne rijschool gevonden! Paul heeft me, deskundig en met veel geduld, uitleg gegeven door middel van tekeningen en demonstraties. Ik heb me iedere les veilig gevoeld en Paul heeft zijn best gedaan om mij zoveel mogelijk te laten lessen per week. Hierdoor heb ik binnen 3,5 maand met 35 rijlessen mijn rijbewijs in een keer gehaald!
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Kim Robben uit Oosterhout 13-03-2019 Ik wil Rijschool Blom en natuurlijk mijn eigen instructeur Chi Kit Wong erg bedanken voor alle leuke lessen! De lessen met Chi Kit gingen altijd erg snel weer voorbij, veel gelachen maar vooral ook veel geleerd.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Lars Hofman uit Etten-Leur 05-03-2019 Goed en leerzaam. Aardige, behulpzame instructeur
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Petrus Antonius Jacobus Maria de Been uit Etten-Leur 03-03-2019 Via mijn werkgever Bernaards Transport te Halsteren mocht ik de cursus ADR basis volgen bij Blom. Mede dankzij de vakkundigheid van Ad van Gils waren het leuke en leerzame cursusdagen. Het daaropvolgende examen ADR basis was daarom veel makkelijker om te maken en daarvoor ook te slagen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: ADR, Nascholing code 95
Raoul van Zwol uit Bergen op Zoom 26-02-2019 Prima
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger, Vrachtauto
Ron Van de Goorbergh uit Etten-Leur 25-02-2019 Prima
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger, Vrachtauto, Trekkeroplegger, Nascholing code 95, Slipcontrol
Dhr./mevr. uit 25-02-2019 Geen reserve sleutel van de tractor hebben en 3 verschillende instructeurs op 3 dagen was een minder prettige ervaring.
Gemiddeld 5
Service: 4 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Ervaring met: Tractor
Julian de Bot uit Moerdijk 25-02-2019
Gemiddeld 6
Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bas van de Riet uit Oud Gastel 25-02-2019 Super fijne instructeur
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Hans Massop uit Harmelen 25-02-2019 erg goed
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
John van de Ven uit Etten-Leur 25-02-2019
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Cor Clement uit OUDE-TONGE 24-02-2019 Goed
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Dhr./mevr. uit 23-02-2019
Gemiddeld 7.3
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Slipcontrol
Jac Matthijssen uit Achtmaal 23-02-2019 de nascholingslessen van de cursus waren leerzaam plezierig om te volgen ook de instructeurs waren vriendelijk en bekwaam
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Jordi van Tilburg uit Etten - Leur 22-02-2019 Ik heb een hele positieve ervaring bij Blom. De instructeurs namen goed de tijd voor me en legde alles netjes en rustig uit zodat ik dit goed mee kon nemen de weg op. Voor de mensen die twijfelen waar ze naar toe moeten zou ik zeker Blom aanraden om te lessen!
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
B Potters uit Etten-Leur 22-02-2019
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Jeroen Van Dorsten uit Roosendaal 22-02-2019 Ik heb mijn code 95 bij jullie gehaald, prima cursus.in het verleden ook mijn theorie en praktijk vrachtwagen
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Nascholing code 95
Bert Sweep uit schijf 22-02-2019 de code 95 cursus vind ik alleen erg omslachtig om het op je nieuwe rijbewijs te krijgen. rijbewijs aanvragen ook zeer omslachtig. daar kunnen de cursisten wel wat meer hulp bij gebruiken van Uw kant. lange dagen.
Gemiddeld 5.3
Service: 5 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Vrachtauto, Nascholing code 95, Ondernemer goederenvervoer
richard Mijzen uit Almere 22-02-2019 Goed
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: ADR
Petra van Es uit Wernhout 22-02-2019
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto, Vrachtauto
Benjamin de Korver uit Steenbergen 22-02-2019 Uitstekende begeleiding.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Bart van der Schans uit eindsestraat 12 22-02-2019 goed geholpen over info slipcursus
vriendelijke telefoniste
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Simon Visser uit Prinsenbeek 22-02-2019
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Mike Jordaans uit Zoetermeer 22-02-2019 Ik heb het als zeer prettig ervaren.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg