Krijg je motor onder controle met de praktijklessen Voertuigbeheersing bij BLOM!

A: Motor

100% van onze oud-leerlingen beveelt ons aan | Hoogste slagingspercentage van Nederland | Eigen verkeerscentrum, waar je lest doe je examen.

Praktijk

Direct aanmelden

Voordat je mag beginnen met lessen moet je in het bezit zijn van de motortheorie of het autorijbewijs. Voordat je examen mag doen voor Verkeersdeelneming (AVD) moet je eerst geslaagd zijn voor het onderdeel Voertuigbeheersing (AVB), deze uitslag is 1 jaar geldig.

Intest / Try the bike
Wil jij eerst kennis maken met het motorrijden om zeker te weten of het is voor je is? Of wil je graag op voorhand weten hoeveel lessen je nodig hebt en/of je in aanmerking komt voor de spoedopleiding? Reserveer dan een intest/try the bike.
Tijdens deze 2-uur durende les maak je op ons eigen motorterrein kennis met het motorrijden. Je mag gebruik maken van onze spullen en krijgt na afloop een deskundig advies. Een try the bike kost € 85,-. 

Voertuigbeheersing (AVB)
De praktijkopleiding begint met de praktijklessen op ons verkeersoefencentrum ten behoeve van de voertuigbeheersing. Dit wordt gedaan door middel van een aantal bijzondere verrichtingen die ook deel uitmaken van het examen; verrichtingen bij lage snelheid, verrichtingen bij hogere snelheid en remoefeningen. 
Zodra je dit onderdeel hebt gehaald mag je op examen voor het onderdeel verkeersdeelneming. Er is al een compleet pakket (6 uur rijles + examen) voor de AVB-opleiding vanaf € 388,- 

Verkeersdeelneming
Wanneer je bent geslaagd voor het onderdeel voertuigbeheersing & in het bezit bent van het rijbewijs B en/of theoriecertificaat motor ga je aan de slag met de verkeersdeelneming. Hiervoor ga je onder toezicht van een instructeur die zelf ook op een motor rijdt de weg op. Door middel van een portofoon, waar je de instructies door ontvangt, sta je in verbinding met je instructeur. Tijdens deze lessen leer je hoe je met de motor veilig en zelfstandig door het verkeer kunt rijden waarbij rekening houdend met de andere weggebruikers.  Er is al een compleet pakket (10 uur rijles + examen) voor de AVD-opleiding vanaf € 666,50,- 

Spoedopleiding
Wil jij écht snel jouw rijbewijs halen? Kies dan voor onze 3-daagse spoedopleiding. Binnen een paar dagen leer je alle ins- & outs over het motorrijden waarna je het praktijkexamen aflegt voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Klik hier voor meer informatie over de spoedopleiding. 

Kledingeisen
Om op een motor te mogen rijden moet je voldoen aan bepaalde kledingeisen. Je moet beschik- ken over een helm, handschoenen en een jas. Deze spullen kun je gratis van ons gebruiken tijdens je lessen. Je moet alleen zelf zorgen voor een stevige broek (bijvoorbeeld een spijkerbroek) en schoenen die de enkels bedekken en beschermen (bijvoorbeeld bergschoenen, kistjes of laarzen).

Direct inschrijven voor één van onze cursussen?
Ik wil graag:
   Contact
  Inschrijven
Voor / Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Categorie:
Aanvullende keuze:
Opmerkingen:
Direct inschrijven voor één van onze cursussen?

Voorletters:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Man Vrouw
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Straat & huisnummer:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer:
BSN/Sofinummer:
Rijbewijs nummer:
Rijbewijs behaald op:
Eigen bijdrage:
Akkoord met de voorwaarden en de eigen bijdrage van €35,-
Opmerkingen:
Aanmelden
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg