Theorie halen voor je motorrijbewijs? Dat doe je bij BLOM!

A: Motor

100% van onze oud-leerlingen beveelt ons aan | Hoogste slagingspercentage van Nederland | Eigen verkeerscentrum, waar je lest doe je examen.

Theorie

Direct aanmelden

Algemeen
Voor het behalen van het motorrijbewijs is het positief afleggen van een theorie examen wettelijk verplicht, ook als je al in bezit bent van het rijbewijs personenauto. Als je dit examen behaalt ontvang je het theoriecertificaat A wat 1,5 jaar geldig is. Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels maar natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoordelijk rijgedrag en milieu en voertuigtechniek aan bod. Het examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben beantwoord.

Natuurlijk is het verstandig om zo snel mogelijk het theoriecertificaat te behalen. Zonder dit certificaat mag je wel starten met de praktijklessen op het afgesloten terrein (AVB). Om examen te mogen doen voor dit eerste praktijkonderdeel dien je echter in het bezit te zijn van je rijbewijs B óf het theoriecertificaat A.
Voordat je het praktijkexamen Verkeersdeelneming (AVD) mag afleggen moet je in ieder geval in het bezit zijn van het theoriecertificaat A, zelfs als je in het bezit bent van het rijbewijs B. Als je al in bezit bent van het rijbewijs B dan mag je wel beginnen met de praktijklessen op de openbare weg.

Theorie zelfstudie (e-learning)
Wij bieden een thuisstudie aan met een theorieleerboek in combinatie met het online oefenexamens. Het boek inclusief online oefenexamens kost € 32,50. Wij helpen ook graag met de aanvraag van het theorie-examen, hiervoor bedragen de kosten €42,50.

Klassikale theoriecursus
Je kunt ook kiezen voor onze klassikale theoriecursus. Deze sluit direct aan op de examenstof van het CBR, dit verhoogt dus je slagingskans! Een groot voordeel van deze cursus is dat je vragen kunt stellen over situaties tijdens de cursus of die je tegen bent gekomen tijdens het leren thuis. Op dit moment staat er geen cursus gepland, neem contact op voor de mogelijkheden. De theoriecursus inclusief boek, online oefenexamens, examengeld, koffie en thee kost € 165,00.

Cursusdata

 

Direct inschrijven voor één van onze cursussen?
Ik wil graag:
   Contact
  Inschrijven
Voor / Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Categorie:
Aanvullende keuze:
Opmerkingen:
Direct inschrijven voor één van onze cursussen?

Voorletters:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Man Vrouw
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Straat & huisnummer:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer:
BSN/Sofinummer:
Rijbewijs nummer:
Rijbewijs behaald op:
Eigen bijdrage:
Akkoord met de voorwaarden en de eigen bijdrage van €35,-
Opmerkingen:
Aanmelden
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg