Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

817 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.5
Deskundigheid:
8.9
Prijs / kwaliteit:
8.1
Aantal reviews:
817
Gemiddeld:
8.5


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
A Boer uit Wateringen 20-11-2017
Gemiddeld 6.3
Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Veetransport, Nascholing code 95
Dhr./mevr. uit 17-11-2017 Ik zal hieronder mijn beschrijving maken aan de hand van de criteria door Blom voor de reviews die gebaseerd is op; 1) service, 2) deskundigheid, 3) prijs/kwaliteit, 4) contact/informatie verstrekking, 5) administratieve verwerking, 6) kwaliteit theorie opleiding, 7) kwaliteit praktijk opleiding, 8) verzorging gedurende cursus dagen, 9) les uitvoering, 10) website.

1. Service; Mijn ervaring heeft geleerd dat Blom niet tot het uiterste gaat voor zijn klanten. Een voorbeeld hiervan is dat ze me niet wilde helpen met het reserveren van een spoed examen (ik ging naar het buitenland) wat ik apart vond. Ze zeiden dat dit niet mogelijk was, wat onzin is, omdat ik zelf alles geregeld heb om alsnog een spoedexamen succesvol af te ronden.
2. Deskundigheid; de deskundigheid van mijn instructeurs, qua rijden op een motor, valt weinig op aan te merken denk ik. De manier van overbrengen van een leraar naar de leerling kan zeer zeker verbeterd worden.
3. Prijs/kwaliteit; de motoren hebben op ze minst 65.000 km gelopen (vaker meer), wat veel is en het soepel rijden op een motor vermoeilijkt. Dit voor een prijs van bijna honderd euro per les?! Dat kan beter.
4. Contact/informatie verstrekking; Blom was ontzettend duidelijk met het verstrekken van telefonische informatie op het moment dat ik verzocht een spoedexamen aan te vragen. De informatie die ik verkreeg was, Sorry kan niet “dan moet je een andere rijschool zoeken.” (zo gezegd, zo gedaan) alle dank aan een andere rijschool.
5. Administratieve verwerking; de enige keer dat de administratieve taken op orde zijn is wanneer de leerling moet betalen. Als het ging om lessen, zou het zomaar kunnen dat Blom je inboekt voor een tweede ‘intake’ test.
6. Kwaliteit theorie opleiding; Ik heb geen theorie opleiding gevolgd.
7. Kwaliteit praktijk opleiding; de kwaliteit heeft verbeter punten zoals; de motoren en de service levels personaliseren. Prijs VS kwaliteit; ik zal volgende keer overwegen om een andere rijschool te zoeken omdat mijn verwachting hoger lag voor de gevraagde prijslijst.
8. Verzorging gedurende cursus dagen; (alleen voor de cursus speciale verrichtingen) ik was binnen 5 minuten weer buiten. “Pak maar een motor ergens achteraan en ik zie je zo bij punt X.” Ik moest 8 verrichtingen laten zien en stond letterlijk binnen 5 minuten weer buiten. Het papierwerk duurde langer dan het examen.
9. Les uitvoering; je kunt niet communiceren of vragen stellen als je rijd op de motor, daarnaast wordt je rechts ingehaald door instructeurs en rijden ze op momenten minder dan twee meter achter je. Knap nerveus.
10. Website; ik ben blij dat ik mijn zegje kon doen op de website zodat andere mensen kunnen overwegen om naar een kleinere rijschool te gaan, waar de service gepersonaliseerd wordt op de leerling en niet alles draait om het geld.
Gemiddeld 1
Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Ervaring met: Motor, Personenauto
Marc Steijlen uit Prinsenbeek 16-11-2017 Niet in een keer geslaagd, maar dat was niet aan Blom te wijten. Fijne instructeurs voor zowel theorie als praktijk.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Marnix Meeuwis uit Breda 16-11-2017 Met dank aan de beste instructeer Chi Kit Wong in één keer geslaagd voor het examen! Door leuke lessen en enthausiaste instructeurs heb je er altijd wel zin om te gaan rijden.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto
huseyin caner uit raamsdonk 15-11-2017 geweldig bedrijf met heel goed personeel
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger, Vrachtauto
Kees Kroot uit Haghorst 12-11-2017 Aangename ontspanne sfeer, geen tijdsdruk, duidelijke uitleg,en niét onbelangrijk tijd voor een koetjes en kalfjes gesprek bij de koffie bij binnenkomst
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: LZV, Nascholing code 95
Anouk Martesn uit Zundert 07-11-2017 Tractor rijbewijs gehaald. Het waren leuke en leerzame lessen.
Gemiddeld 7.3
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Willem Meijer uit Prinsenbeek 03-11-2017
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Max Bellemans uit gierelaar 88 23-10-2017 zeer tevreden
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Demi van der Linden uit Zwijndrecht 20-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Pieter Geilings uit Dinteloord 20-10-2017 Na ,eerdere, slechte ervaringen bij een andere rijschool, was het hier heerlijk ontspannen en met plezier lessen examen doen.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Marijn Machielse uit Langeweg 20-10-2017 Hou rekening met de wens van leerling maar is dan toch eerlijk over hun kijk erop
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Anton van de Kar uit Roosendaal 20-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Bus
Mark Vellekoop uit Rozenburg (ZH) 19-10-2017 9 jaar geleden in 1 keer mijn C gehaald bij Blom. Nu afgelopen twee weken de compact rijopleiding CE gevolgd en wederom in 1 keer geslaagd. Ik ben super opgeleid. Totaal geen verrassingen tijdens het examen. Helemaal top!
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, Slipcontrol
chris coumans uit kaatsheuvel 19-10-2017 alles was zeer netjes geregeld
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Dhr./mevr. uit 19-10-2017 Motorrijbewijs a in 1 keer gehaald via jullie.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Nick Somers uit Hoogerheide 18-10-2017 Zeer vriendelijk en zeer goede hulp en duidelijke uitleg waar je op moet letteb
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Dhr./mevr. uit 18-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger, Vrachtauto
Zegert Gnade uit Nieuw Vossemeer 18-10-2017
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Tom Verhoek uit Prinsenbeek 18-10-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Jeffrey Volkert uit Etten-Leur 18-10-2017 Goede ervaring, eigen terrein voor bijzondere verrichtingen!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Bas Marijnissen uit Etten-Leur 18-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto
bart huggers uit gilze 18-10-2017 ik was niet altijd gecharmeerd van de manier waarop Nico bijna iedere cursist benaderd (veelal denigrerend) hij heeft echter wel kennis van zaken en kan dat ook overbrengen.

Van erik mijn rijinstructeur was ik wel gecharmeerd, hij is duidelijk in zijn uitleg neemt ook geel blad voor de mond maar doet dit op een menselijke manier.
Gemiddeld 8.5
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Dhr./mevr. uit 18-10-2017
Gemiddeld 6.7
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Arno Van Eekelen uit Roosendaal 18-10-2017
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Henk Leusink uit Tilburg 18-10-2017 Heel goed en netjes geholpen
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, Nascholing code 95
Andre Huijer uit Stellendam 17-10-2017 Goede ervaren instructeurs, top verkeersschool
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Marc Leenaerts uit Roosendaal 17-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Marc Lauwerijssen uit Wouw 17-10-2017 Zeer positief.
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Vera Buyle uit Roosendaal 17-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Richard van Hamond uit 17-10-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Aäron Spapens uit Amsterdam 17-10-2017 Super bedrijf met hele goede begeleiding
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Bart uit Etten-Leur 16-10-2017 Ik heb Blom ervaren als een verkeersschool met een goede service en ervaren instructeurs. Paul heeft mij het auto rijden van begin tot eind geleerd. Erg fijn dat er flexibel omgegaan kan worden met tijden en locaties van het ophalen/afzetten. Als je ergens veel moeite mee hebt, wordt daar extra aandacht aan besteed. Ook wordt alles duidelijk en net zo lang uitgelegd totdat je het helemaal snapt. Een prettige verkeersschool.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Dhr./mevr. uit 28-09-2017
Gemiddeld 7.3
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Erik Schmal uit Roosendaal 26-09-2017 met 2 weken je C rijbewijs, het kan bij blom! Inclusief code 95
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Patrick Noordhoek uit ‘s-Gravendeel 25-09-2017 Snel aan de beurt en met resultaat!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Jeroen Ooms uit Steenbergen 14-09-2017 Een goed bedrijf
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
John Baartmans uit Lepelstraat 11-09-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Robbie Jochems uit Etten-Leur 06-09-2017 Leerzame, leuke en gezellige motorrijlessen gehad van Bas, Ad, en Jos! In het bijzonder: Bas, bedankt!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Vrachtauto, Nascholing code 95, Slipcontrol
Frank Smit uit Etten-Leur 06-09-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Richard Van Oorschot uit Zundert 02-09-2017 Goede instructeurs bedankt bas en marco. Ook fijn dat je ook 's avonds en op zaterdag kunt lessen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Priscilla van Haperen uit Prinsenbeek 27-08-2017
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Freek Schalk uit E-L 27-08-2017 Prima! Goed geregeld!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Theo Leemans uit BREDA 27-08-2017 Prima ervaring, alles keurig verzorgt.
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Willem Rutten uit Breda 26-08-2017
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Fleur Van Eijden uit De heen 26-08-2017 Top!!
Met een dikke 10 voor Gaston 👍😃
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
geert luijendijk uit westmaas 25-08-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
J Mathijssen uit 25-08-2017 Snelcursus in de zomervakantie in 1x gehaald met dank aan Chi Kit Wong voor zijn geduld en gezellige, fijne lessen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Pawel Chmielewski uit Bergen op Zoom 25-08-2017
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Nascholing code 95
jaap MEINSTER uit PUTTE 25-08-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger, Vrachtauto, Trekkeroplegger, ADR, Nascholing code 95, Slipcontrol
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg